Qui som

Un servei de diagnòstic per la Imatge i Medicina Nuclear de suport al clínic

Imatge Mèdica Intercentres, SL (IMI) es va constituir el 29 de desembre del 2009 i des del gener de 2014, els seus socis són el Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya SA i el Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (PSMAR).

Imatge Mèdica Intercentres (IMI) va néixer l'any 2009 per oferir proves radiològiques i de medicina nuclear i donar suport als professionals assistencials en aquesta àrea, i des dels seus orígens assumeix el diagnòstic per la imatge i la medicina nuclear del Parc de Salut Mar.

L'any 2022 es desplega una nova xarxa pública de serveis diagnòstics integrats anomenada dibi  impulsada per Imatge Mèdica Intercentres i el Laboratori de Referència de Catalunya, empreses públiques que sumen sinergies per oferir els seus serveis de manera conjunta a les organitzacions sanitàries. Un projecte un s'hi suma el servei d'anatomia patològica del Parc de Salut Mar, un dels més potents i desenvolupats de Catalunya, que hi aporta la tercera àrea diagnòstica.

La creació de la xarxa de diagnòstic biomèdic i per la imatge, dibi, permet oferir als centres, hospitals i dispositius sanitaris adherits, accés a serveis d'alta especialització, tecnologia i ràpida resposta, disponibilitat de professionals qualificats, així com a un ampli catàleg de proves de totes les àrees de coneixement i permet a IMI ampliar el seu horitzó a altres centres del SISCAT.

Podeu seguir la nostra actualitat al web www.dibi.cat.