Qui som

Imatge Mèdica Intercentres, SL (IMI) es va constituir el 29 de desembre del 2009 i des del gener de 2014, els seus socis són el Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya SA i el Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (PSMAR).

La seva finalitat és gestionar, assessorar, coordinar, dirigir i planificar serveis de Diagnòstic per la Imatge. La societat, en un principi, es dedicà a l'assessorament i a la planificació d'aquest servei dels seus socis, però en l'actualitat realitza proves diagnòstiques per a altres centres.

A partir del maig de 2012, comença una nova etapa quan l'IMI es fa càrrec de la gestió i la direcció de la radiografia convencional del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, mitjançant un encàrrec de gestió i amb la incorporació a la seva plantilla del personal de CRC-Mar que feia aquesta tasca fins el moment, i al juliol del 2015 també assumeix l'activitat de la ressonància magnètica i la Medicina Nuclear.

Actualment gestionem les instal·lacions del Servei de Radiologia i Medicina Nuclear del PSMAR als seus centres de l'Hospital del Mar, l'Hospital de l'Esperança i Centre Fòrum. En elles realitzem proves radiològiques i de medicina nuclear per al Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona i per altres clients tals com PAMEM, PAM SL, ICS, Consorci Castelldefels Agents de Salut d'Atenció Primària (CASAP), IMIM, Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Quintiles, Roche Farma SA, Neurovoxel o Pharmaceutical Product Development Spain S.L.

Tenim convenis amb altres entitats per fer determinades proves molt específiques que completen el nostre catàleg de serveis.


Equipament:

 

Hospital
del Mar

Hospital
de l'Esperança

Centre
Fòrum

Ecògraf

4

2

 
RX convencional

2

2

1

Telecomanadament

2

1

 
Mamògraf

2

2

 
TAC

2

1

 
Ressonància magnètica

2

   
Portàtils

3

1

 
Gammacàmera

2

   


En l’actualitat, formen part de l’empresa un equip de 98 professionals (29 metges, 8 MIR, 3 DUE, 40 Tècnics, 14 Administratius, 2 investigadors, 2 comandaments).